fbpx

FreelancewebdesignervormgeverontwerperJoomla specialistfrontend developerbackend developerDTP'er

Freelance (web)designer

Remco Nijssen Freelance Webdesigner

Ik ben als Freelance webdesigner / grafisch ontwerper voor jouw bedrijf beschikbaar!

Beschikbaarheid

Wekelijks beschikbaar op dinsdag en woensdag van 09.00 tot 17.00 uur

Bellen of Appen

Bel 06 - 5111 02 74 of stuur een Whatsapp bericht

Stuur een e-mail

Stuur een mail naar freelance@nijssenmedia.nl

Zoek je een professionele webdesigner en/of grafisch vormgever die op freelance basis wil werken voor jouw ICT-bedrijf, webdesignbureau, reclamebureau, internetbureau of advertentiebedrijf? Zoek dan niet verder! Met mijn jarenlange werkervaring en mijn expertise op het gebied van Joomla! en de Adobe CC programma's vorm ik een waardevolle aanvulling op jouw organisatie. Waar mogelijk neem ik werk uit handen en ontwerp ik onder jouw bedrijfsnaam websites of verzorg ik de grafische vormgeving voor jouw klanten.

Expertise

Als webdesigner onderscheid ik me door mijn expertise op het gebied van Joomla! Daarnaast heb ik een gedegen basiskennis van WordPress en heb ik verschillende programma’s van Adobe en Microsoft Office tot mijn beschikking. Vraag naar het volledige overzicht van de software en hardware die ik tot mijn beschikking heb.

White Label

Als freelancer werk ik in opdracht van jouw bedrijf en dus ook onder jouw bedrijfsnaam. De bedrijfsnaam Nijssen Media zul je nergens terugzien, behalve op de factuur die wordt verzonden na het verrichten van de werkzaamheden.

Uurtje factuurtje

Als freelancer bied ik mijn diensten aan tegen een gunstig uurtarief. Mijn normale uurtarief is € 65,- ex. maar voor freelance werk vraag ik slechts € 50,- ex. per uur. Uiteraard is het ook mogelijk om een compleet project uit te besteden. Hiervoor wordt in goed overleg een vaste projectprijs geoffreerd.

Werken op locatie

Als freelancer kan ik vanuit mijn eigen kantoor in Someren werken, maar ook bij jou op locatie. In mijn werk als freelancer ben ik erg flexibel wat betreft locatie en werktijden.

Joomla! CMS92%
WordPress (basis)63%
HTML & CSS69%
Adobe Photoshop CC89%
Adobe InDesign CC84%
Adobe Illustrator CC72%
Adobe Animate CC53%
Microsoft Office78%

Wil je mij inhuren als freelance webdesigner en/of grafisch ontwerper voor jouw bedrijf? Neem dan contact op.