fbpx

Website monitoring

Inmiddels hebben wij al meer dan 150 websites mogen maken. In het begin was het nog eenvoudig om de websites handmatig te controleren op updates en om deze bij te werken. Omdat er wekelijks nieuwe updates beschikbaar zijn en het belangrijk is om altijd de laatste versie te gebruiken was het niet meer mogelijk om alle websites handmatig te controleren en bij te werken.

Begin 2018 zijn wij daarom een partnerschap aangegaan met een bedrijf dat software levert om websites 24/7 te monitoren op updates, onderhoud, backups, kwetsbaarheden (bv. malware en hackpogingen), uptime, etc. Tot op heden maken wij tot volle tevredenheid gebruik van deze software. Deze software kochten wij in voor € 1,- ex. per website, per maand en werd jaarlijks een-op-een aan jou klant doorgefactureerd.

We zijn nu ruim vier jaar verder en omdat de ontwikkeling niet heeft stil gestaan en het software bedrijf tonnen heeft geinvesteerd om door te ontwikkelen, worden de prijzen voor het gebruik van deze software verhoogd naar € 2,- ex. per website, per maand. Deze prijsverhoging is zichtbaar op facturen vanaf 14 mei 2021*.

*Het betreft hier alleen bestaande klanten, nieuwe klanten betalen voor het gebruik van het cms, de hosting en het onderhoud € 15,- ex. per maand.