fbpx

Wij makenprofessionelemooieeenvoudig te beherenvindbarecreatievemaatwerkbedrijfsgoedeveiligewebsites

Website laten maken

Website laten maken

Website laten maken

Een website laten maken door Nijssen Media is een goed idee! Wij ontwikkelen professionele websites voor een betaalbare prijs. Alle websites die we opleveren zijn creatief vormgegeven en kunnen gemakkelijk worden beheerd met ons gebruiksvriendelijke cms systeem. Natuurlijk wil je ook goed gevonden worden in Google! Ook daar zorgen wij voor door je website te optimaliseren voor zoekmachines.

Wil je weten wat een website kost?
Bekijk dan hier onze pakketten.

Klanten beoordelen ons met 5/5 sterren

Responsive Design

Simpel gezegd passen responsive websites zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop PC is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website.

Is je website op dit moment nog niet responsive, dan zeg je eigenlijk tegen alle mobiele bezoekers: “je bent niet welkom op mijn website”!

Responsive webdesign

Al onze websites worden voorzien van een SSL-certificaat, cookieverklaring en privacybeleid (AVG-proof)

Eenvoudig zelf beheren

Als je een website laat maken door Nijssen Media is het kinderlijk eenvoudig om deze zelf te beheren. Voor websites maken we gebruik van het Open Source CMS systeem Joomla!. Bij de software-keuze stond gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker -jij dus- op nummer één. Joomla! is krachtig, robuust en zeer uitgebreid, maar ook slank en snel.

Joomla!
Joomla! is een van de populairste open source CMS systemen en ontworpen voor het eenvoud in gebruik. Kennis van een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word is genoeg om je eigen website te kunnen beheren.

Wekelijkse backups

Wij zorgen ervoor dat recente backups van zowel de website als de database beschikbaar zijn.

Wekelijkse updates

Wekelijks zijn er updates van het cms systeem en extensies beschikbaar. Wij houden je website altijd up-to-date.

Website Monitoring

Je website wordt 24/7 gescand op beschikbare updates, server status en potentiële beveiligingsproblemen.

Is je interesse gewekt? Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om kennis te maken en je wensen te bespreken.